Annons

Carola och Måns Zelmerlöw släpper julsingel

Carola och Måns Zelmerlöw åker på gemensam julturné i år. Nu är det klart att de även släpper en gemensam singel i november.
Musik • Publicerad 4 oktober 2022
Carola Häggkvist sjunger in julen med Måns Zelmerlöw. Arkivbild.
Carola Häggkvist sjunger in julen med Måns Zelmerlöw. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Julshowen "A grand x-mas" har premiär den 24 november i Jönköping. Men redan den 11 november släpps låten "Let's sing (It's christmas time").

Carola har i flera år haft en egen julshow "hemma" på Steninge slott utanför Stockholm, men har i år slagit sig ihop med Måns Zelmerlöw. Inte heller han är någon nykomling i julsammanhang och hade förra året en egen show på temat på Grand hotel i Stockholm.

Annons

Carola och Måns Zelmerlöw uppträder tillsammans redan på insamlingsgalan "Tillsammans för världens barn" i SVT den 7 oktober.

Fakta: Carolas och Måns Zelmerlöws julturné

24/11 Jönköping, 26/11 Helsingborg, 2/12 Luleå, 3/12 Örnsköldsvik, 8/12 Växjö, 9/12 Malmö, 10/12 Göteborg, 14/12 Stockholm, 15/12 Linköping, 16/12 Örebro, 17/12 Gävle.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons