Annons

Camilla Läckberg blir privat i ny tv-serie

Tv • Publicerad 3 juni 2021
Författaren Camilla Läckberg öppnar dörren till sitt och maken Simon Skölds hem i ny tv-serie. Arkivbild.
Författaren Camilla Läckberg öppnar dörren till sitt och maken Simon Skölds hem i ny tv-serie. Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

Författaren Camilla Läckberg en av de kvinnor som skildras i TV3:s nya realityserie "Svenska powerkvinnor", uppger Aftonbladet.

"Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv", säger Läckberg i ett pressmeddelande.

Annons

Även Kristina "Keyyo" Petrushina, Laila Bagge, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh deltar i serien som ska sändas i höst på Viaplay, Viafree och i TV3.

Serien görs av Nent och handlar enligt innehållschefen Filippa Wallenstam om hur dessa "powerkvinnor" kämpar för att få ihop livspusslet. Hon ser fram emot en skildring av kvinnornas driv men hoppas samtidigt att serien ska ge "en ärlig inblick i deras vardag".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons