Annons

Buthler & Grimwalker bjuder på drama och spännande action

Författarduon har etablerat sig starkt på den svenska actionscenen, men hade vunnit på att knyta ihop berättelsen bättre, anser Kerstin Bergman.
Bokrecension • Publicerad 3 juli 2021
Detta är en recension i Barometern Oskarshamns-Tidningen. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Dan Buthler och Leffe Grimwalker.
Dan Buthler och Leffe Grimwalker.Foto: Martin Magntorn
Internationell thriller

Stormfödd

Författare: Buthler & Grimwalker

Förlag: Bokfabriken

I tredje boken har Alex Storm fått problem både med businessen och privatlivet. Hustrun vill lämna honom och far till Colombia för att säkra kokainleveranserna, medan Alex besöker Hongkong och brodern, triadledaren Peter, i jakt på sina rötter. Langaren Lissie pressas och polisen Nina kommer allt närmare det kriminella nätverket. Vi bjuds på ett fängslande persongalleriet och spännande action.

I deckarserier är det vanligt att skildra ett fall per bok plus en genomgående intrig. Här ligger allt fokus på den genomgående storyn. Det gör dels att det är svårt att riktigt veta vad boken handlar om, dels att den känns oavslutad då få händelsetrådar får sin upplösning. Det funkar för trogna läsare av serien, sämre för den som vill läsa boken fristående.

Kerstin BergmanSkicka e-post
Annons
Annons
Annons
Annons