Annons

Bryan Adams gör arenashow – mitt i pandemin

Musik • Publicerad 7 augusti 2020
Bryan Adams ska spela inför 12|000 fans i september. Arkivbild.
Bryan Adams ska spela inför 12|000 fans i september. Arkivbild.Foto: Chris Young/AP/TT

Bryan Adams ska spela inför 12 000 fans på en arena i Düsseldorf i Tyskland den 4 september. Det blir den största konserten i landet sedan coronapandemins början, skriver Billboard.

Arrangerande Live Nation har vidtagit kraftfulla åtgärder för att smittan inte ska spridas. Det finns bara sittplatser och stolarna ska stå med en och en halv meters avstånd samtidigt som alla besökare måste bära ansiktsmask. Det ska också finnas rikligt med handsprit både på arenan och utanför.

Annons

Konsertkvällen går under namnet "Give live a chance" och förutom Adams uppträder artister som Sarah Connor. Rea Garvey och The Bosshoss.

Nyheten om konserten har fått ett blandat bemötande. Karl-Josef Laumann, hälsominister i delstaten Nordrhein-Westfalen där Düsseldorf ligger, säger till Bild att han är "irriterad" över att de lokala myndigheterna i staden godkänt konserten och kallar arrangemanget för oansvarigt.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons