Annons

Broadway sjunger för Biden

Nöje • Publicerad 3 november 2020
Broadway gapar tomt.
Broadway gapar tomt.Foto: John Minchillo

Några av stjärnorna på Broadway i USA har gått samman för att stödja Joe Biden i det kommande presidentvalet – genom sång. I en video med titeln "Bring back Broadway: a vote blue video" sjunger 16 musikalartister till tonerna av "Bye bye Birdie" och "I have dreamed", enligt Variety.

Under fem minuter berättar artisterna om sin tid i karantän och allt de är trötta på: bland annat Alfapet, att baka, Netflix – och president Donald Trump. Med rim och skämtsamma låttexter förklarar de sedan varför Biden måste bli ny president.

Coronakrisen har lamslagit New Yorks vanligtvis så pulserande kultur- och scenkonstliv och de många teatrarna på Broadway tvingades slå igen i mars. Teaterdistriktet kommer att fortsätta hålla stängt under resterande del av 2020.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons