GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brittisk premiär för musikalen "Frozen"

Musikal • Publicerad 27 augusti 2021
Samantha Barks, som tidigare spelat huvudrollen i "Pretty Woman: The Musical" på Broadway ska nu göra Elsa i den brittiska musikalversionen av "Frozen".
Samantha Barks, som tidigare spelat huvudrollen i "Pretty Woman: The Musical" på Broadway ska nu göra Elsa i den brittiska musikalversionen av "Frozen".
Foto: Greg Allen

Den brittiska musikalversionen av Disneyfilmen "Frozen" frös inne på grund av pandemin men får nu premiär den 8 september på Theatre Royal Drury Lane i West End, London. Huvudrollerna som Elsa och Anna görs av brittiska Samantha Barks och irländska Stephanie McKeon som båda hade sett den första musikaluppsättningen av "Frozen" som gjordes på Broadway.

– Mitt starkaste minne är att sitta i en publik med 500 Annor och 500 Elsor. De var alla utklädda till huvudpersonerna, det var så gulligt, säger Stephanie McKeon till BBC.

Filmen "Frozen" hade premiär 2013 och blev då den mest inkomstbringande animerade filmen som gjorts. Rekordet slogs några år senare av "Frozen II", uppger BBC.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.