Annons

Billie Eilish släpper personlig fotobok

Nöje • Publicerad 12 maj 2021
Billie Eilish fotobok ger en unik inblick i musikikonens karriär och privatliv. Pressbild.
Billie Eilish fotobok ger en unik inblick i musikikonens karriär och privatliv. Pressbild.Foto: Kenneth Capello

Billie Eilish ligger inte på latsidan. Under sin raketartade karriär har hon blivit den yngsta personen någonsin att vinna Grammystatyetter i alla fyra huvudkategorier, varit med på Times lista över världens mest inflytelserika personer och etablerat sig själv som en av nutidens största musik- och stilikoner.

Nu kommer hennes första bok som bjuder på en visuell resa genom 19-åringens liv och karriär. "Billie Eilish", som boken kort och gott heter, ges ut av Bookmark Förlag och består av hundratals personligt utvalda bilder som aldrig tidigare visats.

”Jag har tillbringat många timmar under många månader med att gå igenom familjealbum och arkiv för att välja ut alla bilder till denna bok. Jag hoppas att ni älskar den lika mycket som jag gör”, säger artisten själv i en kommentar om boken.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons