Annons

Bill Murrays konsertfilm till Cannes

Film • Publicerad 10 juni 2021
Bill Murray dyker upp i Cannes i år igen med sin konsertfilm "New worlds, the cradle of a civilization". Arkivbild.
Bill Murray dyker upp i Cannes i år igen med sin konsertfilm "New worlds, the cradle of a civilization". Arkivbild.Foto: Arthur Mola/Invision/Ap

Som väntat har filmfestivalen i Cannes presenterat några eftersläntrare till sitt officiella program. Bland de nio tillskotten märks Gaspar Noés nya film "Vortex" med Dario Argento, som ska visas i den nya kategorin Cannes premiers och Ari Folmans ("Waltz with Bashir"), animerade "Where is Anne Frank", som utspelas i nutid och visas utom tävlan.

Dessutom kommer Bill Murray till festivalen med en film om sitt samarbete med den tyske cellisten Jan Vogler. De möttes på ett flygplan och började uppträda tillsammans 2017, vilket har resulterat i konsertfilmen "New worlds, the cradle of a civilization", som visas i kategorin Special screenings under festivalen.

Filmfestivalen i Cannes äger rum 6-17 juli.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons