Annons

Biebers turné avbryts – prioriterar hälsan

Justin Bieber avbryter Justice World-turnén, meddelar han på Instagram. Han skriver att avbrottet beror på att han måste prioritera sin hälsa.
Nöje • Publicerad 6 september 2022
Justin Bieber. Arkivbild.
Justin Bieber. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/Invision/AP/TT

Turnén var redan framskjuten efter det att sångaren drabbats av ett virus som gett honom sjukdomen Ramsay Hunts syndrom, som innebar att hans ansikte delvis förlamades. Efter att ha pratat med sin läkare, sin familj och sitt team fortsatte han turnén. Nu hann han genomföra sex live-spelningar innan turnén avbröts på nytt.

"Jag kommer bli bättre, men just nu måste jag vila för att bli frisk", skriver han på Instagram.

Annons

Det var efter den senaste konserten i Brasilien som det tog stopp för stjärnan.

"När jag gick av scenen tog utmattningen över och jag insåg att jag måste prioritera min hälsa just nu. Därför kommer jag att ta en paus från turnerandet".

Sammanlagt har 68 föreställningar ställts in tills vidare, varav en spelning var planerad i Sverige. Turnén startade i våras och var tänkt att pågå fram till mars 2023.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons