Annons

Barry Gibb släpper nytt

Musik • Publicerad 6 november 2020
Barry Gibb, medlem i gruppen Bee Gees, släpper ett nytt album. Arkivbild.
Barry Gibb, medlem i gruppen Bee Gees, släpper ett nytt album. Arkivbild.Foto: Grant Pollard/AP/TT

Musikern, låtskrivaren och en av de tre medlemmarna – tillika bröderna– i den legendariska gruppen Bee Gees, Barry Gibb, släpper ett nytt album, skriver Pitchfork.

Albumet "Greenfields: The Gibb Brothers Songbook, Vol.1" består av Gibbs nyinspelningar av klassiska Bee Gees-låtar tillsammans med artister som Dolly Parton, Sheryl Crow och Olivia Newton-John, och släpps den 8 januari 2021.

Annons

I en kommentar tackar Barry Gibb artisterna för deras bidrag – och säger att hans bortgångna bröder hade gillat resultatet.

"Jag vet att Maurice och Robin skulle ha älskat det här albumet av olika anledningar och önskar att vi hade kunnat skapa det tillsammans – men jag tror att vi faktiskt också gjorde det."

The Bee Gees var under 1970-talet en av världens mest framgångsrika musikgrupper och låg bakom discoklassiker som "Stayin' alive", "Night fever" och balladen "How deep is your love".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons