Annons

Bam Margera stämmer Jackass-gänget

Nöje • Publicerad 10 augusti 2021
Jackass-medlemmen Bam Margera sparkades från "Jackass 4". Nu kräver han att filmen skjuts upp och att han ska få skadestånd. Arkivbild.
Jackass-medlemmen Bam Margera sparkades från "Jackass 4". Nu kräver han att filmen skjuts upp och att han ska få skadestånd. Arkivbild.Foto: Todd Williamson

Jackass-medlemmen Bam Margera vill att premiärdatum för den nya filmen "Jackass 4" skjuts upp – och han kräver därtill skadestånd – efter att han har sparkats från produktionen.

Bam Margera sparkades från filmen efter att ha testat positivt för droger, vilket produktionen menar gjorde honom skyldig till kontraktsbrott. Nu stämmer Margera såväl Paramount Pictures och MTV Networks som regissörerna Jeff Tremaine och Spike Jonze samt Jackass-grundaren Johnny Knoxville – med flera.

Annons

Bam Margera hävdar att han har blivit utsatt för "olaglig diskriminering" och att man har kränkt hans rättigheter, skriver NME. Margera uppger att han äter medicin för sin adhd, och att det var den som gjorde att han testade positivt för droger.

"Jackass 4" har planerad premiär den 3 september.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons