Annons

Avhopp från "Bachelor" – TV4 söker ny ungkarl

Tv • Publicerad 9 november 2020
William Karlsson hoppar av TV4:s ”Bachelor” efter att ha hittat kärleken.Foto: Rosie Alm/TV4

Singelkillen William Karlsson presenterades som årets "Bachelor", men när inspelningarna sköts på framtiden träffade han en ny kärlek och är inte längre singel. TV4 öppnar därför upp ansökningarna för att hitta en ny ungkarl som kan agera "Bachelor", säger producenten Jonathan Nordin till Aftonbladet.

– Det är klart att vi är glada för Williams skull men nu börjar ett akut jobb med att hitta en värdig ersättare. Vi kommer att öppna ansökan för nya ungkarlar så fort som möjligt. Förhoppningsvis redan denna vecka, säger han.

Annons

Dock finns en ljusglimt i tillvaron. Simon Glimhed, som presenterades som ungkarl nummer två i programmet, är nämligen fortfarande singel och kommer medverka enligt plan.

William Karlsson kontaktades av en av de utvalda kvinnorna som skulle ha tävlat om hans gunst om inte inspelningarna hade skjutits upp. Tycke uppstod och nu letar TV4 alltså efter hans ersättare. När programmet kommer att spelas in är ännu oklart.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons