Annons

Även Wham kan bli avatarer

Nöje • Publicerad 13 juli 2023
Wham under en konsert i Peking 1985. Nu säger Andrew Ridgeley att han vill skapa en virtuell show med bandets musik. Arkivbild.
Wham under en konsert i Peking 1985. Nu säger Andrew Ridgeley att han vill skapa en virtuell show med bandets musik. Arkivbild.Foto: AP/TT

Abbas succéshow Voyage ser ut att skapa ringar på vattnet. Nu överväger Andrew Ridgeley, den kvarvarande medlemmen i 1980-tals duon Wham, en virtuell show med bandets musik.

I en intervju med BBC säger Ridgeley att han "absolut älskade" det svenska bandets virtuella konsertpalats och att det skulle vara "fantastiskt" att producera en liknande avatarshow med Wham, men att det också skulle innebära vissa etiska problem eftersom duons andre medlem George Michael inte längre lever.

Annons

– Jag tror att fansen skulle älska att se Wham i högform spela live igen, men det är en komplex fråga som jag tillsammans med George Michaels anhöriga behöver ta ställning till, säger han.

George Michael gick bort 2016 efter en tids hjärtproblem, 53 år gammal.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons