Annons

Asap Rocky kan stämmas för skjutning

Musik • Publicerad 11 augusti 2022
Den amerikanska rapparen Asap Rocky (Rakim Mayers) påstås ha varit inblandad i en skjutning hösten 2021. Nu kan han stämmas av offret. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

I våras greps den amerikanska rapparen Asap Rocky, 33, på en flygplats i Los Angeles, misstänkt för misshandel. Nu har offret gått ut med sin identitet – och slagit fast att han kommer att stämma Asap Rocky, rapporterar Pitchfork.

Personen som påstår sig vara offret heter Terell Ephron, men går under namnet Asap Relli, och är en gammal bekant till artisten. Asap Rocky, vars riktiga namn är Rakim Mayers, påstås ha avlossat en halvautomatisk pistol mot Relli i november 2021. Offret ska ha fått lindriga skador.

Rocky är tidigare dömd för en misshandel i Sverige, som skedde efter ett festivaluppträdande i Stockholm i slutet av juni 2019.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons