Annons

Våldsamt bråk under mc-fest

Ett våldsamt bråk utbröt i lördags kväll under en mc-fest i Smedby. Två personer har anhållits misstänkta för grov misshandel.
Kalmar • Publicerad 17 november 2009

Vad som låg bakom bråket är enligt polisen i dagsläget något oklart.

Ett stort antal personer ska ha befunnit sig på festen när fyra män som tidigare inte kände varandra blev oense om något. I samband med detta ska två av dem ha blivit slagna med någon form av tillhygge så allvarligt att de i ambulans fick föras till sjukhus. De misstänkta greps på platsen av polis, som senare även ska ha gjort en husrannsakan hos en mc-klubb i Förlösa.

Annons

– Husrannsakan gjordes för att vi misstänkte att det tillhygge som användes vid bråket kunde finnas där, säger polisens informationschef Ulf Karlsson.

Åklagare kommer inom kort att ta ställning till om de två misstänkta gärningsmännen ska begäras häktade eller försättas på fri fot.

Peter Karlsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons