Annons

Takida intog Hatstore Arena – se bilderna från spelningen här

På fredagkvällen var det dags för Takida att tillsammans med Hardcore Superstar, Browsing Collection och Nicke Borg inta Hatstore Arena. Barometerns fotograf Suvad Mrkonjic och reporter Filip Nilsson var på plats för att ta tempen på spelningen!
KALMAR • Publicerad 10 februari 2023 • Uppdaterad 11 februari 2023
Sara Anderberg, Anders Jangenäs och Annelie Månsson tycker att det är fantastiskt att spelningen äntligen är här.
Sara Anderberg, Anders Jangenäs och Annelie Månsson tycker att det är fantastiskt att spelningen äntligen är här.Foto: Suvad Mrkonjic

Inne på arenan är det fullt med hårdrockare och på ståplats fylls det på mer och mer för varenda minut som går. Att det är efterlängtat bland publiken går det inte att ta miste på.

– Vi har väntat på det här hur länge som helst. Jag tror vi köpte våra biljetter i maj så det är väldigt kul att det äntligen är här, säger Annelie Månsson som väntar på favoritbandet Takida.

Annons

– Jag tycker Hardcore Superstar var skitbra, det här är underbart. Jag bara njuter, säger Anders Jangenäs som dagen i ära klär sig i bandets merch.

Lisa Jarl och Hanna Svensson passade på att ta en snabb selfie vid scen.
Lisa Jarl och Hanna Svensson passade på att ta en snabb selfie vid scen.Foto: Suvad Mrkonjic

Efter att Hardcore Superstar spelat sin sista låt börjar publiken framme vid scen skingra sig i vänta på nästa band. Då passar Lisa Jarl och Hanna Svensson på att ta en selfie.

– Det är klart att man ska stå längst fram! Det blir en helt annan upplevelse då, säger Lisa Jarl.

BILDSPEL: Här ser du vårt vimmel från kvällen:

Här saknas innehåll

Filip NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons