GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjunde man häktad för grova misshandeln

En sjunde man har nu häktats vid Kalmar tingsrätt för inblandning i den brutala misshandeln i Linköping.
Kalmar • Publicerad 19 januari 2018
Två medlemmar från Bandidos närvarade vid häktningsförhandlingen under torsdagen. De var där för att visa sitt stöd för medlemmarna i organisationens supportgrupp X-team.
Två medlemmar från Bandidos närvarade vid häktningsförhandlingen under torsdagen. De var där för att visa sitt stöd för medlemmarna i organisationens supportgrupp X-team.

Den 26-åriga mannen greps och anhölls på måndagen och efter fredagens häktningsförhandlingar i Kalmar tingsrätt blev han häktad på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till grov misshandel.

Mannen är svåger till en av männen som på torsdagen häktades för grov misshandel. Enligt Barometerns källor ska han ha agerat som chaufför till männen.

Brottet som männen är misstänkta för inträffade i Linköping på söndagsmorgonen då en man i 25-årsåldern överfölls i området Skäggetorp. Mannen utsattes för en svår misshandel och ska enligt lokala medier bland annat ha blivit knivskuren.

Jonatan NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.