Annons

Musikkvällen i Trekanten sätter orten på kartan

Idén väcktes under pandemin. Nu är det tredje året för Musikkvällen i Trekanten.
– Alla var så positiva. Vi fick ett enormt gensvar, säger Lina Andersson, ordföranden i byalaget.
Trekanten • Publicerad 7 augusti 2023
Robin Bengtsson var den mest långväga gästen på scenen vid Trekantens musikkväll på lördagen. I samband med besöket blev det även en del autografskrivande för sångaren och låtskrivaren. Foto: Anders Hagman
Robin Bengtsson var den mest långväga gästen på scenen vid Trekantens musikkväll på lördagen. I samband med besöket blev det även en del autografskrivande för sångaren och låtskrivaren. Foto: Anders HagmanFoto: Privat

Vädergudarna har varit på Trekantens sida alla tre åren, även denna sommar när lördagskvällen bjöd stabilt sommarväder till skillnad från söndagens regn och rusk. Arrangörerna räknade in mellan 300 och 400 besökare, som kom för att se Glenn T Andersson från Öland, Magikern Mike och The Rockets från Kalmar, Highway 25 från Nybro – och inte minst den schlagerkände Robin Bengtsson.

– Det kändes fantastiskt att få hit de här namnen, att de vill komma till vårt lilla samhälle. Det betyder jättemycket för Trekanten. Vi vill sätta orten på kartan och vi tror på den här idén, säger Lina Andersson.

Annons

Att musikkvällen blir verklighet är möjligt tack vare biljettintäkter, en hel del ideellt arbete och inte minst lokala sponsorer, där även Kalmar kommun bidrar med sin bygdepeng.

BILDER: Se artisterna som spelade i Trekanten:

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons