Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man till sjukhus efter misshandel

En man i 45-årsåldern fördes natten till söndagen till sjukhus efter att ha blivit misshandlad i centrala Kalmar. Händelsen ska ha inträffat vid 2-tiden utanför Zappas grill på Stationsgatan. Kalmarpolisen uppger på sin Instagram att mannen hade börjat prata med två, för honom okända, män och att den ena då plötsligt slog till honom i ansiktet.

De båda männen ska ha sprungit snabbt från platsen i riktning mot Larmtorget. Polisen uppmanar den som gjort iakttagelser i samband med händelsen att höra av sig.

– Vi har tagit upp vittnesuppgifter på platsen, men vi har ännu inte kunnat förhöra den skadade mannen, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisens ledningscentral, på söndagsmorgonen.

Det fanns då ingen misstänkt för brottet.

Läs mer