Annons

Man till sjukhus efter misshandel i Berga centrum

En man har misshandlats av minst fem gärningspersoner i Berga centrum. Polisen spärrade av brottsplatsen men har ingen misstänkt eller gripen.
Kalmar • Publicerad 5 november 2018 • Uppdaterad 6 november 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man blev misshandlad i Berga centrum vid 22-tiden på måndagen.

– Han hamnade på marken och blev misshandlad. Han avfördes med ambulans för att få sina skador omsedda, säger Anette Norrsén, inre befäl vid Kalmarpolisen.

Annons

Polisen kommenterar inte mannens skadeläge mer än att han var medvetande.

Enligt polisen ska flera personer, minst fem stycken, ha misshandlat mannen. Misshandeln ska ha bestått av slag och sparkar. Vad polisen känner till så förekom inget tillhygge mot mannen.

– Det finns några vittnen på platsen som kan berätta om händelsen. Men vi skulle naturligtvis önska att det var någon som kunde tala om vilka de här individerna var, säger Anette Norrsén.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning. Avspärrningen hävde senare under natten. Polisen har ingen gripen för brottet som rubriceras som grov misshandel.

Jonatan BergööSkicka e-post
Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons