GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

LIVE-TV: Så sänder vi från studenten – dag för dag

Vi tar dig med till de största utspringen – med tv och stora bildspel.
Kalmar län • Publicerad 15 juni 2022 • Uppdaterad 16 juni 2022
Så här såg det ut på Oscarsgymnasiet tidigare i juni. Nu väntar utspring på flera andra skolor i länet – och vi är på plats och livesänder.
Så här såg det ut på Oscarsgymnasiet tidigare i juni. Nu väntar utspring på flera andra skolor i länet – och vi är på plats och livesänder.Foto: Roger Carlsson

Folkfesterna är tillbaka. Efter pandemins avskalade, strikta och uppstyrda studentfiranden är det återigen mer fria tyglar. Mitt i vimlet tar vi plats med våra kameror för att ge dig den bästa bevakningen. Inte bara live. För är du själv på plats och upplever studentyran kanske det snarare i efterhand du vill titta på våra sändningar, inslag och bildspel. Då hittar du dem här, alla samlade på ett och samma ställe.

Häng med oss. Logga in och titta:

Dag för dag växer vår samling av glada och jublande studenter fram. Så här sänder vi på torsdagen:

Här ser du utspringen från Stagneliusskolan (klockan 13 samt 14.30):

I veckan sänder vi även utspring från Stagneliusskolan (torsdag), Kalmar fria läroverk (fredag) och Lars Kaggskolan (fredag).

Tidigare utspring som vi har livesänt:

De senaste veckorna har vi mött studenter – från bal till utspring. Du hittar all vår rapportering samlad på vår egen specialsajt för Studenten 2022.

Några av studenterna möter du här:

Alla namn på avgångselever och stipendiater har vi samlat här:

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.