Annons

LISTOR: Här är de dyraste villaförsäljningarna 2021 – kommun för kommun

Mer än 2 000 fastigheter bytte ägare 2021 i Kalmar län. Här de de hundra hetaste husen presenterat i tio-i-topp-listor för de kommuner Barometern-OT bevakar.
Kalmar län • Publicerad 16 januari 2022 • Uppdaterad 18 januari 2022
Bostadsmarknaden var het i Kalmar län 2021. Nu summerar vid det år som mäklare och framför allt säljare tyckte mycket om.
Bostadsmarknaden var het i Kalmar län 2021. Nu summerar vid det år som mäklare och framför allt säljare tyckte mycket om.

Det är få saker som lockar till läsning lika mycket som nyheter, reportage och rapportering kring hem och boende. För dig som är extra intresserad av just detta rekommenderar vi ett besök på vår specialsajt för Bostad där vi har samlat det senaste vi har publicerat på temat hus, hem och trädgård.

För dig som vill få löpande rapportering om fastighetsaffärerna i våra tio kommuner från Torsås i söder till Hultsfred i norr får du senaste nytt här.

Fakta

Bostadsmarknaden 2021 i siffror

✓ 2 096 fastigheter bytte ägare i Kalmar län.

✓ Flest hus bytte ägare i Kalmar kommun (493 stycken), Oskarshamns kommun (251) och Mörbylånga kommun (245). Minst omsättning var det i Högsby kommun (92).

✓ Det dyraste gick för 20 miljoner kronor (Borgholms kommun).

✓ Högst genomstnittspris var det i Kalmar kommmun (3,2 miljoner kronor) och lägst hade Högsby kommun (0,5 miljoner kronor kronor).

Annons

De siffror som redovisas i våra listor här är baseras på lagfarter från Lantmäteriet. Därför kan det förekomma skillnader i de listor du kan se på populära bostadssajter som Hemnet och Booli, där objekt som markerats som sålda av mäklarna redovisas.

DYRASTE HUSEN 2021 – så blev utfallet kommun för kommun:

MISSA INTE: Senaste nytt om länets bostadsmarknad:

Här saknas innehåll

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons