Annons

LISTOR: Här är de dyraste husen i oktober – kommun för kommun

Varje dag publicerar vi fastighetsaffärer på vår sajt – och nu ger vi dig även en sammanfattning månadsvis där vi listar de dyraste försäljningarna senaste månaden i vårt spridningsområde.
Bostadsmarknad • Publicerad 9 november 2021 • Uppdaterad 11 november 2021
Barometern-OT gläntar på dörren till de hetaste husen på bostadsmarknaden i länet. Vi ger dig koll på läget i vårt spridningsområde – kommun för kommun.
Barometern-OT gläntar på dörren till de hetaste husen på bostadsmarknaden i länet. Vi ger dig koll på läget i vårt spridningsområde – kommun för kommun.Foto: Erik Nylander/TT

Det är få saker som lockar till läsning lika mycket som nyheter, reportage och rapportering kring hem och boende. För dig som är extra intresserad av just detta rekommenderar vi ett besök på vår specialsajt för Bostad där vi har samlat det senaste vi har publicerat på temat hus, hem och trädgård.

För dig som vill få löpande rapportering om fastighetsaffärerna i våra tio kommuner från Torsås i söder till Hultsfred i norr får du senaste nytt här.

LISTOR: Dyraste husen i oktober – kommun för kommun:

Här saknas innehåll

Annons

Då kommer din kommun: 11/11 publiceras Torsås.

Här saknas innehåll

MISSA INTE:

Här hittar du några av de senaste och mest lästa bostadsnyheterna från Barometern-OT:

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons