Annons

Efter stölden – nu har förskolan fått ny prideflagga

Förskolan Pulpeten har nu fått en ny prideflagga efter att den förra stulits i helgen.
Kalmar • Publicerad 4 oktober 2018
Jennie Vallin från Kalmarsund pride delade ut en ny prideflagga till Helen Törnqvist. biträdande förskolechef på Pulpeten.
Jennie Vallin från Kalmarsund pride delade ut en ny prideflagga till Helen Törnqvist. biträdande förskolechef på Pulpeten.Foto: Privat

Som Barometern tidigare har berättat blev Förskolan Pulpeten av med sin prideflagga i helgen. Någon hade då kapat av flaggstångslinorna och stulit flaggan. Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse, men har ingen misstänkt för brottet.

På torsdagsmorgonen fick förskolan en ny prideflagga. Jennie Vallin från Kalmarsund pride delade då ut flaggan till biträdande förskolechef Helen Törnqvist.

– Det känns jättekul att vi har fått en ny flagga och att det uppmärksammas som det gör. Det är ju alltid tråkigt med förstörelse och när något blir stulet, så det var en överraskning när Jennie kom med flaggan, säger Helen Törnqvist.

Jonatan NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons