Annons

Då kommer kungen till Kalmar

Den 19 juni kommer kung Carl XVI Gustaf till Kalmar för att inledningstala på Ungt Ledarskaps årliga seminarium om ungt värdebaserat ledarskap.
Kalmar • Publicerad 10 juni 2019
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Seminariet av Scouterna och Stiftelsen Ungt Ledarskaparrangeras tillsammans med Länsstyrelsen Kalmar län, Region Kalmar län, Linnéuniversitet och Kalmar Science park.

– Vi är både stolta och glada att samarbeta med Stiftelsen Ungt Ledarskap och Scouterna och att vi tillsammans arrangerar seminariet i Kalmar. Vi har en lång tradition av att satsa på ledarskapet i vår organisation. Det unga ledarskapet är särskilt viktigt, både för att vi ska kunna möta framtida utmaningar och för att vi ska fortsätta att bygga en attraktiv och utvecklande arbetsplats, säger Ingeborg Eriksson, regiondirektör Region Kalmar län, i ett pressmeddelande.

Seminariet lockar 170 deltagare, bland andra årets Kompassrosstipendiater Shanga Aziz, ordförande för Locker Room Talk, Hamza Mostafa, initiativtagare till Life2mothers och Kvarter1 och Alexandra Tecle, styrelseledamot i Stockholm Basket och KFUM JKS.

Jonatan NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons