Annons

Cykelkastare åtalas för två fall av misshandel

Den man som misstänks för att ha kastat en cykel på en frisör i oktober åtalas nu för narkotikabrott och två fall av misshandel.
Kalmar • Publicerad 8 november 2018

Den 22-årige mannen misstänks för tre brott samma dag. Det hela ska ha börjat med att han på eftermiddagen den 17 oktober gick in till en frisör i Kalmar och ville klippa sig. När han inte fick en tid omedelbart, utan uppmanades att komma tillbaka en halvtimme senare, blev han arg. Enligt förundersökningen slog han frisören, som fick kämpa för att få ut honom ur salongen. Väl ute ska 22-åringen ha kastat en cykel på frisören.

Senare samma dag besökte 22-åringen sin pappa på hans arbete. Pappan uppger att det har varit bråk med sonen tidigare och att han körde sonen från arbetsplatsen i bil. Efter en stund började sonen slå honom och han tvingades stanna bilen. På ett fält ska de två ha fortsatt bråket, enligt sonen genom att slå på varandra men enligt pappan var det sonen som stod för misshandeln. En del av händelsen finns på ljudinspelning eftersom pappan ringde sin andra son och kom till röstbrevlådan.

Utöver de två misshandlarna misstänks mannen ha varit narkotikapåverkad under dagen. Han förnekar misshandeln av frisören och de övriga brotten varken förnekar eller erkänner han.

Emma SkogbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons