GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

GUIDE: Så läser du dagens e-tidning av Barometern eller OT

Barometern och Oskarshamns-Tidningen finns även som e-tidning – tillgängligt för dig som har något av paketen Komplett, Helg eller Digital Plus.
Publicerad 22 december 2021 • Uppdaterad 6 februari 2022

Dator

Steg för steg. Så läser du e-tidningen på din dator.

Steg 1: Gå in på barometern.se eller ot.se och tryck på knappen ”E-tidning”.

Steg 2: Tryck på knappen ”Logga in” i det högra hörnet

Steg 3: Skriv in din mejladress och lösenord

Om du har glömt ditt lösenord, tryck på glömt lösenord och följ instruktionerna. Behöver du hjälp? Läs mer här. Kontakta kundcenter via Mina sidor eller ring Barometern-OT:s växel på 0480–591 00. Notera att vårt kundcenter är stängt röda dagar.

Steg 4: Tryck på dagens e-tidning

Steg 5: Nu kan du läsa dagens tidning

Bläddra genom att trycka på pilarna i nederkant i bild. Du kan också använda pilarna på ditt tangentbord. Har du svårt att läsa? Prova att trycka på en artikel. Då kommer artikeln upp i en webbaserad vy.

Mobiltelefon & surfplatta

Steg för steg. Så läser du e-tidningen på din mobiltelefon och surfplatta.

Steg 1: Öppna eBar-OT-appen på din mobil eller surfplatta

Om du inte har eBar-OT-appen måste du först ladda ner den. Har du en Apple iPhone laddar du ner den i Appstore. Har du en androidtelefon laddar du ner den i Google Play.

Steg 2: Skriv in din mejladress och lösenord

Om du har glömt ditt lösenord, tryck på glömt lösenord och följ instruktionerna. Behöver du hjälp? Läs mer här. Kontakta kundcenter via Mina sidor eller ring Barometern-OT:s växel på 0480–591 00. Notera att vårt kundcenter är stängt röda dagar.

Steg 3: Tryck på dagens tidning för att läsa

Steg 4: Nu kan du läsa dagens tidning

Bläddra i e-tidningen genom att svepa åt höger eller vänster. Du kan också trycka på en artikel för att läsa den. Har du svårt att läsa? Prova att trycka på en artikel. Då kommer artikeln upp i en webbaserad vy.

Herman RydebergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.