unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

53-åring försökte blåsa försäkringsbolag på 100 000

Den 20 juli skulle den 53-årige mannen varit med om en så allvarlig trafikolycka att bilen fick skador för 100 000 kronor.
Nu polisanmäler försäkringsbolaget mannen för bedrägeri.

Den 53-årige mannen anmälde att han hade varit med om en trafikolycka och fått stora skador på sin bil till sitt försäkringsbolag. Trafikolyckan skulle ha inträffat den 20 juli i år. Bilens skador var så omfattande att de skulle kosta runt 100 000 kronor att åtgärda.

Men försäkringsbolagets, Länsförsäkringar, utredare fattade misstankar om att något inte stämde och började utreda ärendet. Nu lämnar de över ärendet till polisen med rubriceringen bedrägeri mot försäkringsbolag.

– Man ifrågasätter inte skadorna, men man tror att de är orsakade på annat sätt än det som mannen har uppgivit, säger Christine Bergkvist Björklund.

Läs mer