Annons

Nanne till Brasilien: "Vi söker mer än bara forwards"

I söndags slutade säsongen. Redan i dag åker Nanne Bergstrand och Kjell Nyberg till Brasilien för en två veckor lång spionresa.
Nyheter • Publicerad 9 november 2010

Det är ingen hemlighet att KFF är på jakt efter förstärkningar efter ett mediokert år och trots en del misslyckanden på senare år så är fortfarande Brasilien ett av huvudspåren.

Årets Brasilientripp skiljer sig lite mot tidigare år.

Annons

– Vi kommer att titta mer brett. Vi söker efter mer än bara forwards. Vi ska titta på fler olika spelartyper på fler positioner än tidigare, sade Nanne efter matchen i Helsingborg i söndags.

KFF-tränaren räknar med att det kan bli upp emot fem nya spelare i truppen till nästa säsong. Hur den slutliga truppen kommer se ut kommer troligen ta längre tid att fastställa än tidigare.

– Vi får se om vi kan lösa de spelare vi vill ha och utefter vad vi får in så kommer vi också att titta på spelsystemet – om vi ska fortsätta med det vi har eller kanske spela på ett annat sätt. Det är det jag ska fundera på.

Jörgen Ström
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons