GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Varför sätta upp reklamskyltar längs Kalmars vackraste infart?

Snart är den nya padelhallen vid Tallhagskolan i Kalmar övertäckt med reklamskyltar, precis som undertecknad förutsåg när byggnationen påbörjades. Detta vid Kalmars vackraste infart, Ängöleden.
Insändare • Publicerad 23 november 2022 • Uppdaterad 24 november 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten reagerar över reklamskyltarna på den nya padelhallen längs Ängöleden.
Insändarskribenten reagerar över reklamskyltarna på den nya padelhallen längs Ängöleden.Foto: Per Jakobsson

Trots ambitionen att gestalta fasaden med ett ribbverk och ett försök att försköna den stora lådan, så har återigen reklamen släppts in som drastiskt förfular byggnaden och ett försök till en vackrare stadsbild.

Man kan fråga sig om kommunens bygglovshandläggare och byggnadsnämndens ledamöter har något intresse av att fasader och stadsbild inte får förfulas. Finns det överhuvud någon stadsarkitekt i kommunen som har det övergripande gestaltningsansvaret?

Tänk efter före

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.