Annons
Insändare

”Tryggheten ni ger helt ovärderlig”

Jag vill gärna skicka en massa beröm och varma kramar till ett antal personer, anställda i Kalmar kommun. Det är svårt att nämna er alla vid namn så jag avstår. Men jag tror att ni känner igen er.
Insändare • Publicerad 19 januari 2024
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Det gäller alla er från Skogsrået som flera gånger varje dag varit hemma hos en av mina föräldrar under stor del av 2023. Er närmaste chef samt berörd biståndshandläggare. Det gäller även hemsjukvården. Då jag flyttade långt hemifrån för många år sedan är tryggheten ni ger helt ovärderlig och svår att sätta ord på så säger jag bara, tack av hela mitt hjärta.

De gånger det uppstått akuta situationer har det, trots stort geografiskt avstånd, varit en trygghet att veta hur bra ni är! I samband med en av dessa akuta situationer, då jag själv råkade vara på plats, blev det kaos. Men tack vare er alla kunde jag ro det akuta i land. Den ovan nämnde föräldern har nu ” flyttat hemifrån” till Vänskapens väg och till er där, som nu är nya bekantskaper, vill jag rikta ett varmt tack för så fint bemötande och tack även till berörd biståndshandläggare.

Annons

Tillbaka till er på Skogsrået. De insatser ni nu gör, för den förälder som bor kvar hemma, är otroligt viktiga i den tid av förändringar mina föräldrar och jag lever i.

Att vara långt borta och ändå kunna känna sig trygg och nära det som sker med mina gamla föräldrar, det är stort och viktigt. Än en gång: tack av hela mitt hjärta.

Många varma hälsningar från KarlAstrid med familj

Annons
Annons
Annons
Annons