Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nedskräpat paradis

I Bymun kallas Fagerhult för paradiset. Men tittar man sig omkring upptäcker man något annat. Här och var finns det nedskräpning.
är trött på nedskräpningen i Fagerhult. Arkivbild
är trött på nedskräpningen i Fagerhult. Arkivbild
Foto: DRAGO PRVULOVIC / TT
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Detta är ju absolut ingen vacker syn när våren nalkas. Ta en titt på Skolvägen. Här huserar ju Stångåkonsult och kan uppvisa gräsytor fulla av fjolårslöv och jordnötter lite här och var.

Tittar man på andra sidan ligger högar med ris. Enligt min mening, nedskräpad natur. Två gånger har jag påmind om kommunens miljökontor om skräpet, men ingenting har hänt.

En by kan vara vacker om människorna håller snyggt omkring. En by kan vara ful om människor inte håller snyggt. Upp till var och en hur man vill ha det. Jag undrar endast hur människor tänker. Naturen är till för att vårda, inte missköta.

Undrande boende

Läs mer