Insändare

Kall mat till äldre under Ironman

Kalmar Artikeln publicerades
När Södra Långgatan stängdes av under Ironman serverades de äldre på Bryggaren kylskåpskall istället för varm mat, enligt insändarskribenten.
Foto: SUVAD MRKONJIC
När Södra Långgatan stängdes av under Ironman serverades de äldre på Bryggaren kylskåpskall istället för varm mat, enligt insändarskribenten.

Med anledning av idrottstävlingen Ironman i Kalmar blev matleveransen till äldreboendet Bryggaren på Södra Långgatan avstängd.

I stället för den varma mat som skulle serverats enligt matsedeln serverades kylskåpskall potatissallad med likaledes kylskåpskall rostbiff.

Detta är inget klagomål, det serverades mat och betalades fullt pris men jag tycker att kommuninvånarna inklusive politiker och tjänstemän ska få hela bilden av tävlingsarrangemanget.

Vilka mer i Kalmar åt kylskåpskall middag? Ingen kritik mot personalen, de kan bara servera det som levereras.

Smaklig måltid

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.