GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Idiotiskt med fyrverkerier bara ett par meter från bilarna

Tack till de boende på Stensövägen som smällde fyrverkerier mitt bland alla parkerade bilar! Jag ser verkligen fram emot att få tvätta bort alla fyrverkerirester från min bil.
Insändare • Publicerad 3 januari 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten riktar svidande kritik med alla de som avfyrar fyrverkerier nära bilar. Bilden har inget med den aktuella platsen att göra.
Insändarskribenten riktar svidande kritik med alla de som avfyrar fyrverkerier nära bilar. Bilden har inget med den aktuella platsen att göra.Foto: Stian Lysberg Solum

Det var väldigt synd att ingen raket smällde på någon bil, för då hade vi fått ett ännu festligare nyårsfirande med billarm som ackompanjemang.

Skämt åsido. Jag förstår inte hur så många vuxna kan vara så rent ut sagt idiotiska att de smäller massor av fyrverkerier bara ett par meter från massor av bilar. Tyvärr var så många ute att jag inte vet vem jag ska be om ersättning för biltvätt, för det behövs. Och om lacken är skadad är det ju naturligtvis ännu värre. Det som är uppenbart är att de som köper dyra, stora fyrverkerier inte har råd med vanligt folkvett eller respekt. Skäms!

Irriterad besökare

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.