GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"I mina ögon är dessa herrar hjältar"

Jag skulle med detta brev höja min röst för dessa fantastiska killar som cyklar för oss med prostatacancer.
Insändare • Publicerad 15 november 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Jag skulle vilja veta mer om dessa män, varför de gör detta för att i stället till exempel stötta Barncancerfonden. Det borde väl ligga mer i deras intresse, de såg inte så gamla ut. Hur som haver. Jag förstår inte hur man lyckas samla in över 30 000 kronor på att cykla en timme – detta är en otrolig bedrift. I mina ögon är dessa herrar hjältar.

Jag skulle vilja att ni samlar dessa grabbar, kanske tar en fika med dom och låter dom förklara vad som driver dom.

Vi är många som lider av denna sjukdom i det tysta och vi kan behöva se att det finns människor som verkligen bryr sig om sådana som oss. Ett litet solskensreportage skulle nog glädja många äldre herrar som har ett elände med sin cancer.

Kjell Svensson i Mönsterås, snart färdigbehandlad prostatacancerpatient

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.