GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hyresgäster drabbas också av krisen

Det verkar vara dags för förhandlingar av hyror.
Insändare • Publicerad 29 september 2020
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Jag ligger sömnlös över vad hyran ska hamna på”, skriver insändarkribenten.
”Jag ligger sömnlös över vad hyran ska hamna på”, skriver insändarkribenten.Foto: Mats Holmertz

Det kommunala bostadsbolaget har en styrelse med politiker. Vi ser att politiker har underlättat för företag i krisen vilket känns bra. Nu ber jag för att vi som ska arbeta på företagen tas i beaktande.

Jag ligger sömnlös över vad hyran ska hamna på. Allmännyttan/Kalmarhem verkar gå bra vad jag förstår. Nog borde politikerna som styr ha hjärta att se oss hyresgäster som också drabbas av coronakrisen! Snälla politiker, upprätta mitt förtroende för er.

Medborgare i Kalmar

LÄS MER: Senaste nytt om Kalmarhem:

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.