GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hur är det ens möjligt att man kan räkna så fel?

Insändare • Publicerad 7 maj 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skiss över planerade Kalmarsundsverket.
Skiss över planerade Kalmarsundsverket.Foto: Tengbom

Allvarligt talat Kalmar kommun/Kalmar vatten och projekteringen av ny vattenrening. Hur är det ens möjligt att man kan räkna så fel, så att kostnaden blir den dubbla? Lite för sent med ett aprilskämt. Och vi pratar inga småpengar, vi pratar miljarder. Detta skulle aldrig kunna ske, ej mindre accepteras i något annat skrå eller sammanhang. Nu pratas det om en dubblering av kostnaden men ändå får man inte världens bästa reningsverk (varför nu detta skulle vara viktigt) och ingen rening av läkemedel. Hur är det ens möjligt?

Kalmar vatten/Kalmar kommun, vänligen gör om gör rätt och se till så att skattebetalarnas pengar används på rätt sätt.

Markus

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.