GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fixa totalstopp för epatraktorer

Replik på insändaren ”Storleken på epa-traktorer måste begränsas.”
Insändare • Publicerad 15 november 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Hej kompis Rolf! Din insändare den 15 november är för mjukt skriven till sista stycket och vem ska kolla storleken på alla dessa bilar? Polisen? De har redan så mycket annat att göra och en polis ska ha en särskild utbildning för att få inspektera dessa bilar. Jag tror innerst inne att du har samma uppfattning som jag: Fixa totalstopp för dessa fordon.

Du skriver det nämligen själv i sista stycket av din insändare och jag håller med dig och många andra. Sunt förnuft, eller hur?

”Det gäller att undvika olyckor med båda dessa typer av fordon. En skada för livet vid unga år får inte uppstå bara för att vi tillåter dessa två fordon. Livet är mera värt än så.”

Gjalt Koopmans

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.