Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Coops ovårdade tomt – en skamfläck”

Coops ovårdade tomt mitt inne i centrala Oskarshamn verkar bli en lång historia.
Smedgatan 4.
Smedgatan 4.
Foto: Roger Carlsson
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Trots insändare och en interpellation i kommunfullmäktige angående denna skamfläck reagerar inte Coop det minsta. Läste i tidningen att Handel Oskarshamn fått en ny ordförande. Den nya ordföranden är tillika även butikschef på Coop. Marknad Oskarshamn som Handel Oskarshamn tidigare hette hade en uttalad ambition om att göra centrum attraktivare. Den ambitionen lyser nu med sin frånvaro, åtminstone från Coops sida. Tekniska kontoret däremot gör vad de kan för att göra infarter och centrum trivsamma. Påskdekorationen i år har varit mycket tilltalande och uppskattad. Kulturen har utfört fina fasadmålningar i centrum och nu står elskåpen på tur för att få en konstnärlig utsmyckning.

Tyvärr förtar detta det allmänna intrycket av centrum när man ser Coops skamfläck på Smedgatan 4. Vi närmar oss en ny turistsäsong och ska vi behöva uppleva detta elände ytterligare en sommar?

Avslutar med att tipsa Coop-ledningen att det finns företag i Oskarshamn som enbart arbetar med trädgårdsskötsel och målningsarbeten. Kontakta dessa.

Jan Johansson

LÄS OCKSÅ:

Läs mer