Annons

Högsbydagen lever vidare även 2004

Nu är det definitivt klart att Högsbydagen ska leva vidare
Högsby • Publicerad 10 december 2003

Det blir som vanligt två dagar, den 11 och 12 juni, som arrangemanget genomförs, detta bestämdes vid måndagskvällens möte i Högsby.

En särskild kommitté med Hans Birgersgård, Folke Karlsson och Sven-Erik Björck har tillsatts, och de ska jobba vidare i samarbete med bland annat föreningarna i bygden.

Annons

- Vi fick klartecken vid mötet från flera föreningar att de var villiga att ställa upp. Detta var också en av förutsättningarna för att vi ska kunna genomföra Högsbydagen, säger Hans Birgersgård.

Vid skolavslutningen

På fredagen den 11 juni, den inledande dagen, kommer mycket att knytas till skolavslutningen, då blir det en rad festligheter i Lanhagen. Lördagen ska bjuda på mycket underhållning och knallar.

Inget öltält

- Lördagen ska bli något av Barnens dag med satsning på barnen och familjerna. Vi har exempelvis redan bestämt att det denna gång inte blir något öltält.

Inom de närmaste dagarna ska riktlinjerna alltmer börja dras upp och om en dryg månad ska ett nytt möte hållas.

- Jag tycker vi ligger ganska väl till i planeringen och med så många samverkande krafter har Högsbydagen förutsättningar att bli en framgång. Högsby Lions Club blir den organisation, som kommer att stå bakom arrangemanget, säger Hans Birgersgård.

Någon dans i Lanhagen på lördagskvällen blir det inte, men väl i Långemåla idrottspark, där Barbados ska svarar för musiken den 12 juni.

INGVAR GUNNARSSON

ingvar.gunnarsson@barometern.se

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons