Annons

Djurkliniken har öppnat igen

Nu slipper Högsbys djurägare åka den långa vägen till Läckeby djursjukhus. Djurkliniken, som tidigare låg på ­Storgatan, har nu öppnat i?större och bättre ­lokaler vid Handels­banken och Ica.
Högsby • Publicerad 24 augusti 2013
Bertil Lindh och drevern Blixten får hjälp med klorna av Anna Albinsson på Högsby djurklinik.Foto: Loe ÖnneredFoto: Loe Önnered

– Vi har ännu inte riktigt allt klart, men det är bara en fråga om tid, säger Anna Albinsson, legiti­merad djursjukvårdare som arbetar tillsammans med en kollega och en ­veterinär på kliniken som är öppen tre dagar i veckan.

Det som dröjer längst att få på plats är den nya ­röntgenutrustningen som man väntar på. Svårare fall hänvisas fortfarande till det större djursjukhuset i Läcke­by, men för alla hundar och katter med vardagliga problem finns det nu hjälp att få.

– Vi har nästan fulbokat redan. Det är mycket ­vaccinationer och friskvård, som kloklippning, det handlar om, säger Anna Albinsson, som tar hand om drevern Blixten, två år.

Loe Önnered
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons