Annons

Arg vaktmästare

Nyheter • Publicerad 13 november 2009

Tuva tyckte att en Halloweenfest vore på sin plats, jag ringde Tobinhos och han svarade lite mindre ynkligt än tidigare i veckan, "visst, men du får ringa frun, det är bara hon som kan sanktionera beslutet" och jag ringde Sabine och vi gjorde upp förutsättningarna och på träningen undrade jag var alla var, åtminstone var mina jämnåriga kamrater höll hus, men Wastå har inte synts till sedan DIF-matchen, Tobinho är som sagt sjuk, Lasse åkte på en bristning härom dagen ("jag bad om tempoväxlingar, men inte trodde jag att Lasse av alla skulle ta mig på orden" sa Giles Stille), Lantz säkert också sjuk och utöver det har brassarna tagit semester och Abiola, Emin och några till ligger nedbäddade och jag fick vara nestor, gammelfarfar, you name it, bland alla yngre och bland alla tipselitkillar, men visade var skåpet skulle stå, mitt gäng sopade rent träningen igenom och där var en liten grävling till tipselitkille som snodde bollen från Smiley, som perplex tittade sig omkring för att försöka förstå vad som hade hänt, men killen sprang liksom under radarn, i knähöjd på Smiley, som försökte rädda vad som räddas kunde genom att slita ner honom, men det är inte enkelt att få omkull stubbar och Smiley svor och gormade på sin rotvälska, det påminde lite om den arge vaktmästaren i Simpsons, Groundskeeper Willie . Även om Smiley inte är skotte...

I bastun var Zlatan eld och lågor och det låter snuskigare än vad det var. Men han berättade att den store Björn Rosenström snart kom till Sandra, det var en världshändelse tyckte Zlatan, han skulle givetvis dit, det skulle bli såå bra, sedan hörde Zlatan en Håkan Hellström-låt på radion, "han är bra, han är bra" sa Zlatan, men Thorbjörnsson tittade med avsmak på oss och sa: "Håkan är ofattbart usel. Tack vet jag Elton John."

Henrik Rydström
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons