Annons

Årets sista träning

Nyheter • Publicerad 27 november 2009

Snart december och det betyder summeringstider och det är årets bästa av alla de slag och samtidigt tränade vi årets sista gemensamma pass igår och det var en märklig känsla.

Visserligen har det varit klart länge och vi har haft gott om tid att säga hej då, men så länge det finns tid kvar skjuter man det framför sig, så länge det finns tid kvar skämtar man om det, skojar, det blir inte allvar av det, men igår, när vi andra gick ut till styrkehallen för att gå igenom "semesterträningsprogrammen" stannade Lasse Johansson och Micke Eklund kvar i omklädningsrummet.

Annons

De har ju ingen träning med Kalmar FF i januari att förbereda sig på.

Och båda två har ju haft det nästan varje år tidigare.

Vi led med dem och påmindes också om vår egen dödlighet.

Nu visste ingen av dem vad som skulle hända och Eklund kom och tog i hand och vi önskade varandra lycka till och det är en rejäl och bra pojk som försvinner. Det gäller Lasse Johansson också. Det har inte alltid gått snabbt för honom, men han har lyckats göra mycket av sitt flegmatiska rörelsemönster och han är en av dem som jag umgåtts mest med sedan han kom till Kalmar FF 1999.

Så samtidigt som en betydlig del av Kalmar FF försvann igår stakades 2010 ut.

Och Kjell Svensson och Ola Ragnarson gav oss styrke- och löpprogrammen för december och vi småsnackade sinsemellan om vad vi skulle göra under december och Zlatan skulle till Australien, Lindberg till Kap Verde-öarna, Tobinho till Kosta och Emin berättade att hans tjej hade bestämt att de skulle åka till Thailand.

När vi kom tillbaka till omklädningsrummet hade Lasse Johansson redan stuckit iväg.

Henrik Rydström
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons