Annons

Kvalitets-TV

Nyheter • Publicerad 19 februari 2012

Då var äntligen söndagen här igen och helgen förbi.

Fredagens förlust sved ordentligt. Speciellt eftersom vi var bättre än Malmö och "förtjänade" tre poäng. Men samtidigt måste vi ju göra mål på våra chanser, annars är det rätt så värdelöst att kämpa och slita i en hel match. Trots nederlaget vaknade jag upp som en lycklig man på lördagen. Jag vet att det kan låta löjligt men att få spela fler minuter och bidra till laget kändes bättre än någonsin. Det är definitivt något jag saknat på sistone. Precis som vanligt gäller det nu att inte älta det förflutna och ladda om för vad som komma skall. En tuff vecka med tre bortamatche och vi måste börja plocka poäng nu om vi vill hänga med i racet. Och det vill vi ju.

Annons

Nog hockeyprat.

Ikväll börjar det som HELA landet har väntat på sedan maj förra året. BIG BROTHER! Så alla ni som förespråkar intellektuell tv med mening och betydelse - Suck it! Nu ska vi gotta oss i dramatik och intriger och fylla och fest hela våren lång. Oj, så kul det ska bli. Hoppas jag. Förmodligen blir jag besviken på deltagarna. Eftersom varken Rodney eller jag själv kommer delta, och inte heller vår brusch Daggen i Växjö så kommer programmet definitivt sakna något. Men vi får i alla fall ge det en rejäl chans.

Det börjar för övrigt om 26 minuter. Bänka er!

Peace.

Viktor Gibbs Sjödin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons