Annons

Nytt i Mörbylånga

Nyheter • Publicerad 20 mars 2012

För några dagar sedan kunde Mörbylångas tränare Anders Larsson presentera ett nyförvärv i Rasmus Gustavsson som senast tillhörde Glömminge. I går blev Jimmie Nilsson klar för "Mörby".

Larsson hoppas fortfarande på skyttekungen Andreas Kling och det snackas även om att Tobias Bengtsson och Johan Nilsson ska träna med division 6-föreningen.

Annons

*****

Står fortfarande Norrlidens IF (gått i konkurs) i Kalmar/Ölandssexan men enligt Mats Larlind på Smålands fotbollförbund är det bara en tidsfråga innan den nya klubben - FC Norrliden - officiellt tar över platsen. Det är bara lite pappersexercis som ska "kicka" in.

*****

Läst på twitter: "Jojo-testet avklarat. Klar förbättring mot i januari. Kraft-Karlsson vann givetvis."

Kraft-Karlsson? Jo, det är J-Södras Orreforsprodukt Joakim Karlsson det. Fotbollsbloggen ska försöka få till en liten intervju med "Kraft-Karlsson" senare i dag.

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons