Annons

Brasse-Lasse tränar med Lindsdal

Nyheter • Publicerad 4 februari 2010

Lindsdal flörtar med Lasse Johansson och Lasse Johansson behöver i sin tur hålla i gång. Inte konstigt att Brasse-Lasse då var och tränade med "Dalen" i tisdags kväll, frågan är nu hur LJ ställer sig till en fortsättning på Fjölebro? Johansson väljer att ligga lågt men Jonas Klippvik lär redan ha en plan för hur han vill använda Johanssons vänsterdoja i division 2.

*****

Annons

Det ryktas friskt kring Thom Mattsson . Först var det Färjestadens Ola Petersson som var intresserad av mittfältaren, sen har Torsås och Bergkvara hört sig för. Nu är även Trekanten och drar i Lindsdalsspelaren.

*****

Svenska cupen är lottad, i alla fall kvalrundan, och Marcus Kraaijenbrinks gäng Kalmar AIK går in mot division 3-gänget Sölvesborg. Ett tufft test direkt för "Klubben", således.

*****

Linnéa Johansson , IFK Kalmars nytillskott på forwardssidan, drar till ett landslagsläger på Bosön i mitten av februari. Förbundskaptenen Marie Bengtsson ska syna Sveriges just nu 27 bästa 17-åringar i sömmarna.

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons