Feature

Träningsparty när Bonus Weekend sprang in våren

Kalmar Artikeln publicerades

Vilket party det blev i Kalmarsundsparken när drygt 100 glada energiknippen sprang in våren tillsammans med Bonus Weekend.

Mycket spring och slit men ännu mer skratt och stora leenden när Barometerns Bonus Weekend arrangerade Spring in våren i Kalmarsundsparken i samarbete med Peak Performance.
Foto: Carin Janefrid
Mycket spring och slit men ännu mer skratt och stora leenden när Barometerns Bonus Weekend arrangerade Spring in våren i Kalmarsundsparken i samarbete med Peak Performance.

Som kalvar på grönbete och med extra mycket spring i benen tog sig deltagarna an de fyra olika stationerna där de duktiga inspiratörerna: Matilda Taylor från Yourtopia, Calle Nilsson, Olle Willsund och Simon Strand från Högby IF och Adam Nilsfors från Workout Club körde tabata, löpskolning, styrka, intervaller och konditionsträning. Mycket spring och slit blev det, men ännu mer skratt och stora leenden.

+ 7

Förmiddagen avslutades med utmaningen plankan och trots alla tuffa övningar på de tidigare stationerna var det många som antog sista utmaningen och testade hur länge de kunde ligga i plankan. Vann gjorde starka Anna-Stina Wanby, Kalmar, före Lena Lennartsson, Kalmar, som båda låg i plankan i över tio minuter!

Spring in våren arrangerades av Barometern i samarbete med Peak Performance i Kalmar.

TV: Se hur det gick till när deltagarna sprang in våren

TV: Två tuffa kvinnor fajtades in i det sista i plankan

Här ser du höjdpunkter från Bonus Weekends inspirationskväll i mars:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.