Annons

Efterlysning: Vi vill se era pepparkaksbyggen!

Vi upprepar såklart succén igen. Hela vägen fram till jul kommer vi att dela med oss av läsarnas kreativa pepparkakshus på webben och i Bonus Weekend. Varmt välkommen att skicka in just ditt bygge i pepparkaka.
Julbakning • Publicerad 5 december 2022
Blir det ett klassiskt hus eller en helt annan variant i år? Vi vill se vad ni hittar på!Foto: Tim Aro/TT

Bara fantasin sätter gränser när det är dags att bygga pepparkakshus. De senaste åren har vi efterlyst läsarbilder på byggen i pepparkaka – och blivit både glada och överraskade av hur många bilder som skickats in och imponerats av den stora kreativiteten.

Nu är vi jättenyfikna på vad ni hittar på i år och hoppas att ni vill dela med er av era pepparkakshus hos oss och på så sätt inspirera andra och sprida härlig bakglädje.

Annons

Mejla gärna bild på ert pepparkaksbygge till bonus@barometern.se och skriv vem eller vilka som byggt. Ni kan även tagga era byggen på Instagram med #barometernläsarbild

Förra årets pepparkaksbyggen:

Ida NorinderSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons