Annons

"Vi kommer alltid att bevara minnet av två goda och glada kamrater”

Solvig Lundin, 77 år, och Alf Lundin, 80 år, Stolpabäck, Vissefjärda har gått ur tiden.
Publicerad 14 juli 2021

Det är med stor sorg och saknad Vissefjärda PRO emottagit budet att Solvig Lundin, 77 år, och Alf Lundin, 80 år, efter en tids sjukdom, gått bort med bara några dagars mellanrum. Alf var född 1941 och Solvig 1944.

Alf blev medlem i PRO 2006 och Solvig 2009. Från 2012 deltog båda med kraft och energi i vårt styrelsearbete. Uppdragen i kommittéerna var många.

Annons

Solveig Lundin var vår kassör från 2012 fram till hon gick bort! Uppdraget som kassör skötte hon på ett alldeles utmärkt sätt. Noggrannhet och ett ekonomiskt sinnelag präglade hennes sätt att sköta denna viktiga syssla!

Båda deltog alltid med glädje och energi i våra aktiviteter. I den årligen återkommande tävlingen PRO-vetarna var hon ett tungt ankare. Djup kunskap inom de flesta områden gjorde att svaren på frågorna alltid fanns!

Våra tankar går naturligtvis till de närmast sörjande med familjer. PRO Vissefjärda kommer alltid att bevara minnet av två goda och glada kamrater i PRO-familjen. Saknaden är stor.

Kerstin Svensson, Ordförande i Vissefjärda PRO

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons