Annons

”Vi är många som sörjer en god vän, en fin människa”

Ett par dagar före sin 90-årsdag lämnade Stig Josefsson, Nybro, jordelivet för gott.
Publicerad 10 juni 2022

En mycket god människa har lämnat oss. Stig var mycket omtyckt av oss alla; vänner, arbetskamrater, goda grannar, kunder och inte minst familjen med frun Gunvor, barnen Lars, Magnus och Maria och alla barnbarn.

Stig föddes i Söderåkra, jobbade i många år i Virserum, kom till Nybro och började som butikschef i Konsum Paradiset. Han umgicks mycket med de andra föreståndarna i Nybro och var på utflykt varje helg. Vi var och fiskade, tittade på fåglar, åkte skidor i Svartbäcksmåla med mera. Familjerna umgicks mycket. Hjälpte varandra i butikerna också. När småbutikerna lades ner och det blev klart med Domus fick en del av oss flytta med. Stig var chef för delikatess- och grillavdelningen, som han skötte med den äran. Tillsammans med sex, sju damer var han alltid tillmötesgående och trevlig mot kunderna.

Annons

Vi flyttade till Hanemåla, köpte hus och fortsatte att umgås i familjerna. Stig var mycket fackligt intresserad också. Han tillhörde Handels och satt som ordförande i många år.

Vi är många som sörjer en god vän, en fin människa. Tillsammans med Gunvor och barnen ska vi tänka på Stig. Hur god han var, alltid trevlig och tillmötesgående.

Berne och Britt-Marie Quist

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons